Cart is empty
0

Ostoskori

tuotetta - 0,00 €
REKISTERöIDY kirjaudu
Template Settings
Red Violet Green Blue Orange

Rekisteröityminen

* Tilauksen tekeminen ei edellytä rekisteröitymistä. Ensimmäisen tilauksen yhteydessä kuluttaja kuitenkin voi rekisteröityä Wear it:n asiakasrekisteriin ilmoittamalla nimensä sekä muut pakolliset tiedot. Samalla hänen tulee antaa suostumuksensa, että Wear it rekisteröi henkilötiedot (nimi, osoite, puhelin, sähköposti, sukupuoli) asiakasrekisteriinsä.

Yksityisyys ja tietosuoja

* Wear it:n asiakastiedot ovat luottamuksellisia.

* Kuluttajan tulee noudattaa tarkkaavaisuutta ja huolellisuutta verkkokauppaa käyttäessään.

* Wear it ei koskaan pyydä eikä tallenna kuluttajasta a) pankkiyhteystietoja (paitsi palautuksissa tarvitaan tilinumero) b) luottokorttitietoja

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ Wear it (y-tunnus: 1761617-8) www.wearit.fi Kauppiaskatu 13 20100 Turku

REKISTERIASIOITA HOITAA Asiakaspalvelu puhelin 045 258 1141 sähköposti info@wearit.fi

REKISTERIN NIMI Wear it:n asiakasrekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE Henkilö on rekisteröitynyt Wear it:n asiakkaaksi tai ostanut Wear it:n verkkokaupasta tavaraa.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS Rekisterin käyttötarkoitus on Wear it:n asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää Wear it:n toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Rekisterin tietoja voidaan käyttää Wear it:n omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Wear it:llä on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä Wear it:n asiakaspalveluun, sähköpostitse info@wearit.fi tai rekisterinhoitajalle.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

* Henkilön etu- ja sukunimi

* Sähköpostiosoite

* Postiosoite

* Puhelinnumero

* Tiedot käsitellyistä tilauksista

* Henkilön syntymäaika

TIETOJEN LUOVUTUS Tietoja ei luovuteta Wear it:n ulkopuolelle. Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä. REKISTERIN SUOJAUS Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Wear it:n sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Wear it:n salasanasuojatulla palvelimella.